Çankırı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterimiz Op.Dr. Hüseyin Keskin , Turkish Airlines Euroleague Final Four’unda şampiyon olan temsilcimiz Fenerbahçe için bir kutlama mesajı yayınladı.

Çankırı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterimiz Op.Dr. Hüseyin Keskin , Turkish Airlines Euroleague Final Four’unda şampiyon olan  temsilcimiz Fenerbahçe için bir kutlama mesajı yayınladı.

Basketbol dolu bir hafta sonu geçirdiğimiz Turkish Airlines Euroleague Final Four’unda Olympiacos’u mağlup eden Fenerbahçe Basketbol Takımı, şampiyonluğa ulaşarak basketbolumuz için çok büyük bir başarı

elde ederek gurur kaynağımız olmuştur.

Turkish Airlines Euroleague’de bu sezon gösterdiği başarılı performansını Final Four’da da sürdüren temsilcimiz Fenerbahçe’nin; oyuncu, antrenör ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra, Sinan Erdem Spor Salonu’nda muhteşem bir atmosfer yaratan tüm basketbol severleri kutluyorum.

Op. Dr. Hüseyin KESKİN