Çankırı İsmail Özdemir Huzurevini ziyaret ettik.

İlimizde bulunan  İsmail ÖZDEMİR Huzurevi‘ne düzenlenen ziyarette İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat YILMAZ, Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Serkan SEVEN, Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Celal Orhun ECEMİŞ, Başhekim Yrd. Op. Dr. Cahit EMRE CAN katıldı.

Çankırı Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Celal Orhun ECEMİŞ, huzur evinde kalan büyüklerimize manevi destek ve moral vermek, bir süreliğine de olsa  onlarla beraber olmak üzere gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen bu ziyaretlerin devam edeceği açıklamalarında bulundu. Huzurevi sakinleri  kısa süreli olan  bu ziyaretten duydukları memnuniyeti  belirterek, onlara yaşatılan bu güzel anlar için teşekkür ettiler.